...Heart Lover.: 10 sahaja.

Tuesday, May 25, 2010

10 sahaja.


Telah ditag oleh Syasya Imani. Thanks dear. =) Sorry lambat sikit menjelaskan hutang. HEHE.

10 fakta tentang saya
  1. hampir mencecah 20 tahun.
  2. comel. HAHAHATOLONGLAH.
  3. addict dengan bentuk hati.
  4. cinta sama kucing. =) rindu sama Juju~ :'(
  5. tidak tinggi tidak rendah.
  6. sangat penyabar. Tapi bila sabar aku hilang, dia akan betul² hilang. Got it?? Gone baby gone!
  7. suka warna biru, pink, hitam, putih& semualah. =P
  8. ada blog.
  9. duit nuffnang belum mencecah Rm20. Oleh itu sila kelik nuffnang saya. KAHKAHKAH.
  10. oh ya, aku kini perseorangan. Perseorangan dalam bahasa inggeris ialah single. Ya, betullah tu.

10 perkara menakutkan saya
 Adei. Malas mahu list. Huhu.

10 perkara yang selalu saya sebut
  1. Tolonglah~
  2. Matai.
  3. Gila eh.
  4. Ahh?
  5. Bah~
  6. Apa?
  7. Errrrrr.
  8. HAHAHA.
  9. Adei.
  10. Juju. :'(

10 perkara yang amat bernilai
Perkara yang bernilai untuk aku...
  1. hidup.
  2. diri sendiri.
  3. family.
  4. pakaian. Of course lah, kau mahu keluar berjalan² tanpa baju?? tak mahu kan??
  5. duit. ka-ching! ($_$)
  6. rumah bapa mama aku. kalau tidak di mana aku mahu tinggal? HUHU
  7. kucing² aku. 
  8. makanan. (^_^")
  9. barang² elektronik aku yang dibekalkan oleh parents. HAHAHAAKUBELUMADADUITMAHUBELISENDIRI..
  10. blog & pembaca blog aku. Mestilah berhargakan? sunyilah blog aku tanpa kau, kau & kau. HEHE.

10“pertama kali” dalam hidup saya 
Pertama kali aku ...
  1. pergi interview pada hujung bulan lalu.
  2. frust tertonggeng² tahun nie. WAKAKA.
  3. jaga kucing yang sakit teruk. Miss u Juju. :'(
  4. ada blog di friendster, dan kemudian beralih ke blogspot. =)
  5. bergaduh teruk dengan bestfriend waktu aku form 4. HAHAHA. Tapi sekarang masih bestfriend. =)
  6. join jungle tracking waktu form 4.
  7. lapar gila & hampir pitam waktu aku form 5. WAKAKAKAKA!
  8. sakit teruk waktu aku darjah 3. Siap kena angkut pergi emergency room di hospital. HUH!
  9. kena tikam oleh kawan. Bila? Entah. HAHAHA.
  10. aku jadi takut dengan masa depan bila aku tiba² perasan yang aku sudah dewasa. :3



    7 orang bertuah (JAWAB TAG NI BALIK!)
    Eh? 7 saja? kenapa tidak 10?? HAHA.
    Nenek Moden
    Elya Elmo
    Rin
    Red
    Aisyah Sensei
    tQah
    Nick_Eza

    Sekian. 
    Withlove~♥;
    Photobucket

    6 Respondent(s):

    rin~eirie de' sEcond said...

    mataii...hehe suka jg sebut2 tu lau balik kg..
    cni nda da geng sabah becakap mcm tu huhuh.

    ♥dG♥ said...

    nda pa, nnt klau blik kg sebut puas2 kak. HEHEHEHE!

    ~ ReD ~ said...

    dah agak dh..mesti dpt punya.mueheheeh. ok babe. nti sis setelkan ;)

    ♥dG♥ said...

    hep! msti la dpt~ sbb sis syg sy lbih kn hritu? HEHEHE!

    ✿nenek moden✿ said...

    HUHU..wah..kena tag..hehe..

    ♥dG♥ said...

    yup²~ jangan lupa buat tau nek!