...Heart Lover.: Adamaya.

Friday, April 23, 2010

Adamaya.


Errrrrrrrrr. Rasanya tidak perlulah aku membebel panjang. Semua orang pun tahu kewujudan drama nie dalam slot Akasia jam 6.30 petang di TV3 tiap hari Isnin-Khamis kan? Aku tidaklah addict dengan cerita nie. Tapi, boleh kira suka jugalah. Mengaku ja lah suka, kan senang! XD

Cerita nie versi drama untuk filem I'm Not Single kan? Aku suka gila filem tu. Bila aku cakap aku suka gila, maksudnya adalah sangat sangat sangat sangat sangat suka. XD Sebab cerita cinta lepas kahwin nie memang best bagi aku. Suci ja. HEHEHE. Betullah kan? =) 



Mahu baca sinopsis? Klik sini. Siap dengan full episode lagi. ^__^ Aku malas mahu tulis sinopsis, copy pun aku malas. HEHE.





Psstt~: Esok aku ada ujian Munsyi. 
Doakan aku k? =)


Withlove~♥;
Photobucket

5 Respondent(s):

nick_eza said...

hmm eza bru je tgk skali cter tu..awal2 x sempat huhu..not bad la

ske tgk lisa n hussen b'lakun..
mmg best kan cinta lepas kawen hihi
makin hari makinn sayang...


p/s gudluck for exam k :)

tQah said...

uitt sis pn cuke...hihih...

;p

♥dG♥ said...

@nick_eza yup! mmg best dorang blakon. mcm real.

oh ya, tQ sis! ^__^

@tQah mari ramai2 tgok adamaya! HEHE XD

sensei14 said...

sy sgt2 suka cite ni..2 thumbs up! hehe
all da best ya!

♥dG♥ said...

@sensei14 sy bg 4 thumbs up! dgn ibu jari kaki skali~ XD

anyway, tQ sensei!