...Heart Lover.: Indera Kayangan #4.

Monday, January 28, 2013

Indera Kayangan #4.

...ini post yang last sekali lepas post ini, ini dan ini. Sumpah tiada episod tambahan lagi lepas ni.

Lepas makan kat Kuala Perlis, teruskan perjalanan ke Batu Feringhi, singgah night market. Ehehe. Gambar? Tiada. Semua kelesuan, tidak mampu angkat kamera.

Oh. Sudah masuk hari ketiga rupanya.

Day 3 | 25/01/2012

01:30AM | Pantai Seagate, Penang.
Singgah supper di Pantai Seagate. Sempat lagi 2 orang artis dikalangan kami menyumbangkan lagu di pagi buta tu. Aku? Separa membuta. Ngantuk. Kerak-kerak air liur ada tepi mulut. Ewwww? Hahaha!

Dalam pukul 3 pagi, berangkat pulang. Tapi sebab semua pilot bersama 2nd pilot mengantuk tahap kawkaw punya, singgah R&R, tidur. Sia-sia kopi kaw yang ditelan oleh semua 2nd pilot di Pantai Seagate, tiada kesan. Hahahaha! Pukul 7 pagi barulah betul-betul bergerak ke Teluk Intan. Tidak pasal-pasal semua masuk kerja tengahari. :P

Sekian saja perjalanan dari Teluk Intan ke Indera Kayangan. K bye.

10:10AM | Teluk Intan.






2 Respondent(s):

Mimiey Lyna said...

Bestnya jalan jalan. Org di sabah ne nda mau dibawa kah? HEHEHE.

Dg Ndr Mstkln said...

@Mimiey Lyna bah mari join, cuti jua kan? Hehe