...Heart Lover.: Scientists' Escape. #2

Friday, April 20, 2012

Scientists' Escape. #2

Kelmarin, result semester lepas keluar.
Pointer turun.
Tapi Alhamdulillah, masih dalam keadaan baik.
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.


Well, back to business.

Selepas enjoy mandi kolam, mencabar fizikal mental dan wall climbing,
clue seterusnya menghalakan langkah kami ke Plaza Alam Sentral a.k.a PAS.
Serius, aku rasa macam budak sekolah pada hari kejadian.
Feeling macam join Running Man pun ada.

First time naik bas Rapid KL. Heh!

Dipendekkan cerita, sampai kat PAS, kami main bowling.
Sepatutnya main 1 game, tapi bertukar jadi 3 game.
Biasalah, enjoy. :P

Sampai terduduk main bowling. :P

Next, makan.
Tapi sebab aku lapar sangat sangat sangat,
tiada gambar makanan. Hee.

Lepas makan, pergi Taman Tasik Shah Alam.
Berkayak.
Dan disini, sekali lagi kami break the rules.
Sepatutnya yang berkayak cuma 2 orang,
tapi kami 5 orang berganti-ganti.
Teehee!

Lain kali mau lagi!
Task siap.
Tunggu bas, balik kolej, penyampaian hadiah.


Dapat saguhati.
Okaylah kan, dapat hamper, boleh makan-makan.
:)

2 Respondent(s):

Nadila said...

hihi punya siuk.
hebat, byk kau pnya "sepatutnya...tapi..."

dG said...

@Nadila
biasa la. mcm cara aku bcakap kan. HAHA