...Heart Lover.: Broga Hill.

Sunday, May 08, 2011

Broga Hill.

On May 7th, konvoi pergi Bukit Broga. Seawal 2.00 pagi berkumpul kat tapak parking hostel, dan bertolak 3.00 pagi. Awal? Sebab nak kejar sunrise! :D

5 kereta, 3 motor.

Sampai kat Bukit Broga lebih kurang 3.45 pagi selepas bermain sesat-sesat di jalanraya yang agak lengang di awal pagi.

Bila dah sampai, hiking!


Cahaya lampu dari bandar mana ntah.


Serius, tak puas hati dengan orang yang conteng papan tanda nie.

Sunrise!! Tidak sia-sia datang hiking awal pagi dan berpeluh secara berlebihan then berbau masam kemudian risau kawan-kawan kat dalam kereta pengsan terhidu bau aku waktu dalam perjalanan balik.

Puncaknya disitu.

Aku rasa macam cool dalam gambar nie. HAHAHAHANCUR.

Beauty.

On the way down.

Orang mula ramai waktu kami on the way turun.

R.O.C.K. Rock.

The rented Viva's.


That's all. Daaaaaaaaa.


Note : Aku kecewa tak jumpa pokok tempat Dr Sheikh Muszaphar buat pre-wedding photoshoot sebab rushing nak turun awal. Tak dapatlah nak minta puji lebih-lebih dengan Mama aku. :P

4 Respondent(s):

nekmo said...

gua jeles dgn lu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Y-Y

dG said...

nekmo. nnt pegi la sna. mesti best sbb nekmo terer capture pic cantik2. :D

thanx sbb jelez. HEHEHE. XD

Asma Ahmad said...

weee... bestnya hiking tgk sunrise.

dG said...

Asma Ahmad. yup2. best! :D