...Heart Lover.: Exam mode.

Thursday, December 30, 2010

Exam mode.

Exam, tapi masih ada hati mau online.
Bijak bijak. *Ala-ala iklan susu tepung*


Aku rasa aku boleh diumpamakan macam makanan sejuk beku sekarang nie.
Masuk dalam dewan exam, macam masuk dalam freezer.
Sejuk gigil-gigil.
Masuk dewan exam, frozen.
Keluar dewan exam, defrost.
Macam tulah berulang-ulang sampailah exam nie habis.


P/s : Kelmarin aku layan drama Playful Kiss straighttttttttttt 1 hari. Dari episod 1 sampai 16. Tapi aku geram sebab episod 9 tiada! Sobsobsob.


P/s lagi : Kalau result paper Basic Applied Science nanti bermasalah, salahkan drama Playful Kiss. Meowwwwwwwwwwwwww.


P/s bukan PSP : Aku jatuh hati dengan Kim Hyun Joong! Matilah! *Pengsan*

8 Respondent(s):

Shu mei said...

Nak playful kiss! HAHA

♥dG♥ said...

Shu Mei
wei. double meaning ka ko nie? HAHAHA!

e c h i l l said...

kim hyun joong tu mcm rupa perempuan, an ? XD

♥dG♥ said...

e c h i l l
mna da mcm pempuan. EHEHEHE.
(nda kira, aku jtuh hti jua sma dia. HAHA!)

Shu mei said...

oi double meaning apa nya. ee ko ni aku mau cerita tu bh. lain pula ko ya!

♥dG♥ said...

shu mei
aku ingtkan ko double meaning. HAHAHA. bah, bila ko mau? nnt aku bagi.

Shu mei said...

lepas raya cina ya. hihi ^^

♥dG♥ said...

ok! beres! XD