...Heart Lover.: Ada award lagi.

Wednesday, December 22, 2010

Ada award lagi.

Award nie sudah setengah tahun dalam draf.  (-___-")

Anyway,
Thanks to sis tQah untuk award nie.
Dengan ini sayang aku untuk sis semakin bertambah. XD



1. Anda mesti memuji si pemberi award.
Blog sis tQah best sebab banyak gambar cantik². Dia selalu datang meng'up'kan traffic di blog aku. Sebab tu aku sayang dia banyak². =)

2.sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.
10? Nah, ambil kau.


3.anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.
I'll tell them later. XD

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.
Bila ada orang yang baca blog aku tanpa tinggal 1 perkataan pun tanpa rasa bosan. Itu pun kalau ada lah. (:


Bye².

Withlove~♥;
Photobucket

6 Respondent(s):

✿nenek moden✿ said...

hehe..dpt award...^__^ tq syg..

yuyu said...

TQ DG!!

Isaac Frank said...

aiyahhh mcm blm ready lg mo accept award nie.. HAHA klu best kiss bley jgak~~~ hek3 XD lol

FaBulousy AIn_eIn said...

tq.....tq...tq....trima ksh xterhingga untuk my parents..(mcm trima award ala2 artis plak)..=))

Andre N said...

pertama-tama sy nak ucapkan terima kasih kpd mak ayah sy d rmah.. then kepada pihak produksi blog, rakan2 yg bnyk membaca,dan terakhir skali kpd peminat2 fanatik sy diluar sana.. award ni adalah hadiah utk kamu semua...
(ala2 trima award artis ni.. tdak mau kalah dgn c frank n ain)

♥dG♥ said...

nenek moden
u r welcome! XD

yuyu
wlcme uu!

isaac frank
aih prangki, bsar sdh pla ko kn. HAHA

FaBulousy AIn_eIn
matai. HAHA. terima kasih juga sy ucapkn kpada bakal suami yg mmberi sokongan... ;D

Andre
adui ningkan. sakit perut sa ktawa. HAHAHAHHAA! x boleh blah ayt ang! *slang penang* XD