...Heart Lover.: Nota Cinta.

Wednesday, June 16, 2010

Nota Cinta.


Akhirnya habis juga cerita nie aku tengok. Lama juga tunggu episod demi episod keluar. HAHA. Pendek, tapi best. =)

Kopi memerlukan coffee-mate untuk melengkapkan rasa, ibarat lelaki memerlukan wanita untuk melengkapkan hidup. Anyway, aku suka cara lelaki tu tackle Seri. HAHAHA.   

Aku suka cerita jiwang. So what? HAHAHA.







Sesiapa yang rasa mahu bercuti ke Bali dengan pasangan, joinlah contest Nota Cinta. As simple as 123. Senang ja, bukan macam soalan STPM yang boleh buat aku nangis² waktu exam. Huh.

"Cinta itu sentiasa ada, cuma kita kena menyemarakkannya."




Lil'HeartNote: Kadang² aku rasa ada baiknya kawin awal.
Eh, apa nie? apa nie??!! HAHAHA



Withlove~♥;
Photobucket

5 Respondent(s):

touyakaruma said...

Huhu giler popular drama nie

echah mashuri said...

nice post:)..

ps:sokong stmnt yg pling bwh tu..heee~

singgh+follow..fllow me too:))
thx...

♥dG♥ said...

touyakaruma
best sbb tu popular. HEHE.
[berbelit lidah sebut nama touya.]

echah mashuri
thanx. kawin awal bgus apa kn? XD

thanx follow. =D

qaseh said...

huhu..nak kawen jgk!

♥dG♥ said...

qaseh
mari kawen ramai²~ XD