...Heart Lover.: Award award tag tag.

Saturday, June 19, 2010

Award award tag tag.

1st.

Award berserta tag yang pertama diterima daripada kak Aisyah. Saya dengan ini mengucapkan terima kasih. Skema. HAHAHA.


1. Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
Little Heart Lover. Sebab aku sangat sangat sangat suka bentuk hati.
I heart

2. Apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tue
http://littleheartlover.blogspot.com. Idea tu datang dalam mimpi bila mana seorang jejaka hensem menyuruh aku buat belog dengan url tersebut. Percaya?

3. Apa method dalam penulisan
Method? Aku menaip guna jari tangan. Tak kan mahu taip guna mulut?

4. Pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
Pernah. Sebab? Entah.

5. Pernah ahli keluarga anda baca blog nie?
Pernah.

6. Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain cakap blog anda cantik
Apa ku kisah? Ala² korus lagu One Nation Emcees.
 
7. Bila blog anda diberanakkan?
Siapa pula yang memberanakkan belog aku nie??

8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
Aku lah orangnya.

9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah
Adakah orang yang berkata² tentang belog aku di sekolah??

10. 6 orang yang bakal di tag.
6-3=3. Kan?


2nd.

Trimas to you mak cik. Lain kali jangan bagi award ja, bagilah duit sekali. XD


Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang. contoh macam korang mengubah suai sampai tak tidur malam ke, etc. juga sertakan sekali dua website yang selalu korang pergi untuk membantu korang mengedit blog. sila jangan kedekut ilmu ya. kita mesti saling berkongsi:)
Tidur tetap tidur. Tidur itu wajib. Sekadar lupa mahu makan tu ada lah. Naik kematu juga punggung aku menghadap lappy untuk bagi belog aku jadi comel macam aku. Oh, aku kedekut. Tidak mahu kongsi website yang membantu aku untuk mencomelkan belog. LALALA.

Tuliskan lima perkataan yang melambangkan diri korang. contoh : pandai, pemalas, pembersih, peramah, pemarah
Comel, gemuk, tembam, bulat, hitam. =)
Tag kawan-kawan anda yang patut terima award ni. XD
Penat wei aku mahu tag orang. HUHUHU.




Bye².



 Withlove~♥;
Photobucket

2 Respondent(s):

qaseh said...

maceh dik da wat tag akak..
da lame xjenguk sini.

have a nice day =)

♥dG♥ said...

thanx kak~ lpas nie dtg jenguk lg k? =)