...Heart Lover.: Nama Blog Tidak Sesuai?

Sunday, December 18, 2011

Nama Blog Tidak Sesuai?

Rasa macam patut tukar nama blog.
Tukar jadi "Blog makanan ini dG yang punya".
Setuju? (=_=")

Makan malam semalam;
Nasi Kerabu.
Colourful, beautiful, make me full. Hehe!

Beli di pasar malam. Bukan masak sendiri, bukan.

Serius, sekarang aku memang suka update pasal makanan. Sebab makanan boleh buat aku gembira? Haha.



Note : Hakikat sebenar, aku tidak ada 'modal' update blog pasal benda lain.

5 Respondent(s):

Nadila said...

alah. taru jak nama ko yg gilang gemilang tu. kan ngam. haha.

eii tu mknn mcm nda bole mkn oh. tpi nmpk sedap kan. haha.

Aidramisme said...

bikin takut nasi dia.....tapi tahu ia sangat sedap...X)

dG said...

@Nadila
siapa nama aku yg gilang gemilang tu? HAHAHA. sedap jua nasi tu klau aku yau. XD

@Aidramisme
klau kena org yg pndai masak, lg sedap oh! :D

✿nenek moden✿ said...

huhu..cantik ar warna nasik tuuuu! hahha..lain daripada yg aku tgk sebelum2 ni..hikhik... :)

aku an..rasa macam nak tukar nama blog....hahha..tp...nnt tukar...xde dah org mencari.hukhukhuk....nama blog aku...macam kewanitaan je..bajet ayu..hahhah XD

blog ang dg..."marimakandibelogDG. blogspot.com" hahhahah

dG said...

@✿nenek moden✿
tlebih pwarna nasi nie. :P

eitt. ayu itu harus wlaupun tsembunyi. AHAHAHAHA! aku tlebih bajet macho wei~ XD

boleh d pertimbangkn cdgn tsebut. HAHA!

wei, aku tringin nk mkn nasi kandaq! tp x jmpa lg~ sobsob