...Heart Lover.: Sia-sia.

Friday, November 04, 2011

Sia-sia.

Dalam bahasa lain, pointless.

Ada banyak benda yang berlegar dalam kepala, tapi untuk tulis semua benda tu bukan main susah!

Tiap hari sign in blogspot, tiap hari cuba publish post, tapi tiap hari juga aku end up sign out tanpa apa-apa untuk di publish.

Semua ni sebab aku rasa penulisan aku menjengkelkan. Tapi lepas ni mungkin akan ada usaha memberi nafas baru untuk LittleHeartLover, ulang suara, mungkin.

Banyak kali cakap macam ni, tapi benda yang sama jugak yang jadi. Terbiar. Hehe.

2 Respondent(s):

Asma Ahmad said...

eyh.. sama la kita. :P

dG said...

ssah nk tulis kn. XD