...Heart Lover.: Resepi Baru Bersama Bola.

Monday, November 21, 2011

Resepi Baru Bersama Bola.

Tadi try masak resepi yang diculik dari Kjee. Szechuan Hot & Spicy Soup. Tapi kiub ikan bilis tiada, aku tukar kiub ayam. Udang kering aku tukar ikan bilis. Haha.

Hasil?

Isi lagi banyak dari sup? HAHA. Semak mangkuk tu aku tengok.

Sekarang semua orang nervous tengok perlawanan final bola sepak 26th Sea Games. Rasa macam hampir runtuh dinding hostel ni, asyik kena ketuk, tendang, terajang. Haha. Orang yang lepak di gerai makan bawah lagi hebat, boleh jadi alarm gol. Aku tidak tengok match tu, aku dengar berdasarkan jeritan ja. Hehe.

Ramai yang update pasal match ni di Facebook. Secara live maksud aku, langsung daripada depan kaca televisyen. Dan aku rasa, atas sebab terlalu teruja, ramai yang typing error waktu update status.
Thanks jadi Thanjs.
Indonesia jadi Indanesia.
Kalau jadi Kalai.
Malaysia jadi Maleysia.

Macam-macam.

2 Respondent(s):

Ahmad Safwan bin Idrus said...

nampak macam sedap,hehe.

btw, biasala kalau orang tengok bola tu bising-bising. Lagi lagi kalau lelaki :)

dG said...

@Ahmad Safwan bin Idrus
Sedap? xtau la. HAHA.

Perempuan pun apa kurangnya, kadang2 over dari lelaki. =_="