...Heart Lover.: Bergembira di Chinese New Year.

Saturday, February 05, 2011

Bergembira di Chinese New Year.

恭喜发财。 新年快乐。 万事如意。 :)


Okey. Next!

Kelmarin punya kelmarin, pergi serang Theme Park kat Times Square dan bergembira secara berlebihan sampai hampir termuntah. Serius. Hampir termuntah. Tapi tidak termuntah. Sekadar mahu muntah sahaja. Dan tidak ada apa yang termuntah keluar. Eh, perkataan muntah banyak-banyak untuk apakah?

Tidak mau naik Space Attack lagi! Aku mau Supersonic Odyssey!

Girls' day out! :D




Best! Sudah lama aku mau jerit ala-ala orang tak betul. Kelmarin jadi kenyataan jugak. Lain kali mau pergi lagi!


Errrr. Blog aku sudah hampir jadi diari sepenuhnya. Adei.

5 Respondent(s):

Isaac Frank said...

siuk!!! ><

✿nenek moden✿ said...

huhu..best ke men kat ctu???nekmo rasa nak termuntah ja tgk..tu belum main..hahaha

♥dG♥ said...

Frank::
bah lain kali ko join kami! :D

nekmo::
sy pn mmg dh nk tmuntah, tp buat2 xnk muntah. HAHA. jgn main benda yg pusing2, mmg rasa mcm nk pitam. =_=

Echill Naedil said...

bila la ak smpai cni ni ah. wuwuwu

♥dG♥ said...

echill::
sampai jua tu nnt. tenang ja ko. :3