...Heart Lover.: 2011 Malaysia Chocolate Fair.

Saturday, January 15, 2011

2011 Malaysia Chocolate Fair.

Okey. Cerita nie sudah basi dan berulat.

Sabtu lepas pergi Chocolate Fair kat Mid Valley. Mau cari dark chocolate yang sedap dan tidak manis macam gula. Mati-mati ingatkan fair nie kat ground floor, rupanya kat 3rd floor! Gila pening pusing-pusing macam gasing cari chocolate fair nie. (@_@)

Chocolate fair nie bukan hanya ada coklat dalam bentuk makanan, dalam produk kecantikan pun ada. Lepas nie aku telan pencuci muka lah gamaknya. HAHAHAHAMPAGAS. Taklawakpun.

So then, here it goes.

Gebang. Eh, gerbang.

The crowd & the gerai-gerai.

Bagi aku, coklat kat fair nie mahal-mahal jugak. (T3T)


Ada 1 gerai yang menarik perhatian aku. Nama pemilik gerai tu Suzinor kalau tak salah aku. Coklat kat gerai dia comel-comel dowh! Akak tu ada bagi business card, then terjumpalah blog dia. :D Nak order? Klik kat sini!

Mesti best main chess nie. Check 1 pawn, gigit, telan. Check 1 bishop, gigit, telan. Lepas checkmate, makan papan chess yang petak-petak tu. Serius. Semua boleh makan wei! Made with chocolate! Tapi, aku tak reti main chess. :P

Eye-catching! White chocolate swan! Kawan aku bising nak tanya telur emas tu boleh makan ke tak. HAHA

Mid Valley gila-gila punya crowded hari tu, food court penuh! Hujung-hujung bawa lari McD dan makan tanpa segan silu di tepi exhibition centre tu.

Mati aku kalau diorang tau aku letak gambar nie. XD

Kau mesti rindu tuan punya blog kan? Nah. Tengoklah muka perempuan macho nie puas-puas.

Burpppp. Alhamdulillah.

Pulang! Eh, pergi Low Yat! :D

6 Respondent(s):

Editor said...

cantiknye coklat..bntuk catur tu yg x tahan ..hehe..

ske mam coklat jgk ekk.samala kite

qaseh said...

wahh..bestnye dpt pegi..kalo kat tg malim mmg da pegi sane.huhu

♥dG♥ said...

@editor
yep! suke dark chocolate! :D

@qaseh
chocolate fair nie mmg pusing2 m'sia kn? tggu la mna tau ada kt tg.malim nnt. :)

Echill Naedil said...

adess. sadap.

♥dG♥ said...

@Echill
apa yg sedap? HEHE

Isaac Frank said...

COKOLAT!!!!!! :)