...Heart Lover.: Nama untuk anak wa.

Monday, October 11, 2010

Nama untuk anak wa.



Untuk mengambil mood, aku rasa aku perlu tukar kata ganti diri 'aku' kepada 'wa' agar lebih mesra dengan tuan punya contest. Eceh, macam tak biasa dengan tuan punya contest. HAHAHA. Contest nie dianjurkan oleh Yuyu Lar selaku tauke silver yang murah hati. Ok, wa mengaku wa mau ambil hati lu supaya wa menang. HAHAHAHAHAHA.

Yuyu, wa cadangkan lu sediakan tong oxygen kat sebelah lu. Wa takut lu semput tak cukup nafas nak baca entry wa. Sebab wa mau lu baca tanpa tertinggal 1 perkataan pun. Penat wa tulis entry nie untuk lu, so lu jangan membazirkan patah-patah perkataan wa. ;P




Nah. Ini syarat-syarat contest. Wa copy, wa paste. Tak kan nak taip satu-satu. Lenguh tangan wa nanti, tak dapat wa nak mencarut panjang-panjang.

1.lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.
Check!

2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.
Lepas wa mencarut nanti wa bagitau.

3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.
Wa dah buat dah. Lu suka lah gambar lu masuk kat blog wa. Muka wa bila lu nak letak kat blog lu? HAHA

4.tarikh tutup : 24hb 11 2010
Ok ok masih sempat lagi nie. Eh, tarikh tu lu tunggu elaun masuk ke? XD

5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.
Maksud lu kat entry lu kan? Nanti wa buat kalau wa dah siap merepek. :P

6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)
Wa nak tag sis tQah, Nenek Moden & Rin.











Ok ok wa rasa wa patut direct to the point tanpa melengah-lengahkan masa tuan punya contest untuk baca wa mengarut panjang-panjang. Tapi apa nak buat wa memang suka mengarut sebenarnya. Cuma wa selama nie tak ada idea untuk mencarut. Tapi sebab wa kenal lu wahai tuan punya contest, wa amat bersenang hati untuk menghabiskan masa lu membaca 1 perenggan yang tidak berfaedah dalam entry wa.

Perenggan di atas cuma merepek. Lu dah bazir masa lu tauke silver. :P

Wa tak mau mengarut lagi. Mari baca nama-nama suggestion wa untuk anak saudara lu. Nama nie lu boleh simpan dalam koleksi untuk anak-anak saudara lu yang akan datang jugak. Untuk anak lu pun boleh kalau lu nak. Wa takde hal. Lu nak bagi cucu lu pun boleh. Inikan pula cicit-cicit lu. Wa baik hati nak bagi nama untuk kaum kerabat lu nie. Hep hep cukuplah wa merepek harinie.

Errr. Wa rasa wa dah bazirkan 2 perenggan dalam entry wa. Ok wa teruskan lagi mencarut. Boleh kan kan kan?

Nama yang wa rasa mau kasi sama anak saudara lu.


Raja Ariffin Shah.

Tak pun wa bagi,

Raja Aqeef Shah.

Ariffin maksudnya yang bijak. Aqeef maksudnya memberi tumpuan sepenuhnya.

Wa bagi calon-calon nama anak saudara lu mula huruf 'A' sebab wa perasan yang anak-anak saudara lu yang lain semua huruf 'A' kat depan.

Errrrrr. Sampai sini jelah wa merepek, mengarut dan mencarut. Wa pun dah penat menaip nie. Tapi wa tau lu lagi penat nak baca. HAHA.

Bubye!







Perghhhhhh. Lama sudah tidak menaip entry panjang-panjang macam nie. HEH.

6 Respondent(s):

yuyu said...

wa stuju dengan cadangan lu tapi wa kena tanya juri dulu..haha...thanxs join contest wa..jap2..lu kena tag kawan lu jugak dan pastikan dorang tahu..!syarat kena penuhi okeh

yuyu said...

oit sorry,lu dah tagged...wa baca tapi lupa nak hafal...hehe

♥dG♥ said...

weh weh lu tipu. lu tak baca stiap patah entry wa. jangan bazirkan pkataan2 wa. wa sangat dedikasi dan memenuhi syarat contest lu. HAHAHAA

✿nenek moden✿ said...

huhu..contest bg nama lak dah..hehehe

✿nenek moden✿ said...

huhu..contest bg nama lak dah..hehehe

♥dG♥ said...

nenek moden
yupz~ bila lg nk asah bakat bg nama kt cucu2. XD