...Heart Lover.: Hello donut.

Saturday, July 24, 2010

Hello donut.

Sekarang nie, aku memang kurang makan. Tapi, aku bukan jadi kurus, tapi semakin bengkak. HAHAHA. Aku kurang makan, tapi kalau makan, lewat malam. Macamana tidak bengkak kalau macam tu kan? Perghhhhhhhhhh!

Baru² nie elaun senior² masuk. So, diorang dalam mood kaya-raya. HEHEHE. Ada sorang roommate belanja makan donut. Big Apple!!!!!!!!!!!!!!! Big applause!!! Bahagianya tekak dan perut! Thanks Kak Iza!






Roommate lain sorang sebiji donut. Tapi aku dikerah makan 2 biji. Maaf, sebiji ja yang sempat aku capture, yang 1 lagi sudah berenang di dalam perut. =P Sukalah tu ragging aku dengan kebahagiaan macam nie. I tak suke tau. Menci menci! WAKAKAKA. Yucks. Mau termuntah dengan statement geli² sendiri. HAHAHAHA.

Withlove~♥;
Photobucket

6 Respondent(s):

✿nenek moden✿ said...

hehe..hepi je dg..hehe..eh..klu nek an..kena dera makan 4 donut big apple pun xpe..hahahahaha

♥dG♥ said...

segan sy nek klau kena dera mkn bnyk sgt~ HEHEHE! [teringin jugak sbnrnya. WAHAHAHA]

tQah said...

hye dear...lame sis tak jeguk kamo kn...

wa!! bestnya....terliur lak..sOk nak dera diri sendiri mkn 12 bijik la..hahahha...

(6_-)

♥dG♥ said...

sis tQah, dera la sy skali. please~ HEHEHE!

nick_eza said...

wah big apple...nak jugakkkk hihi

♥dG♥ said...

sy nk lg! HEHE