...Heart Lover.: Cerita laju-laju.

Saturday, July 10, 2010

Cerita laju-laju.

Aku akan cuba menaip apa² yang aku rasa perlu dengan laju hari nie. Mari kita mulakan.

Tadi Mama call, Mama cakap dia dah post bateri laptop aku yang tertinggal bersama broadband dan cardi. OHOHO. Kalau boleh aku mahu Mama hantarkan si Kuning sekali. Rindu dengan dia. T___T

Awal pagi lagi mama hantar pict nie. HUHU. Rindu Kuning. HUAAAAAAAAAA.

Ok. Next.

5 Julai haritu, ada annual dinner untuk SHS (School of Health Science) di Wisma MBSA. Dengan tema Ceritera 1001 malam, aku pakai baju kurung. WAKAKAKA. Aku agak², meja kamilah yang paling kecoh malam tu. HAHAHA. Malu jugak aku sebenarnya. (^_^") Mari layan pict!


Lokasinya.


Dengan tema Ceritera 1001 malam, aku naik kereta kuda nie pergi annual dinner. Percayalah.
Ok. Aku tipu. Comel gila doorgift nie!


Disebabkan oleh demam bola yang melanda dunia, aku pun makan bola malam tu.

Hoh. Budak bertiga nie sudah bersama sejak 30 Jun haritu. HAHAHA. 
Budak 2 ekor tu suka buli aku. Sedih. HAHAHAHA!

Dinner!




Bye².
Withlove~♥;
Photobucket

4 Respondent(s):

sI tEDI said...

kem salam kat kuing yg kiut miut!

rin~eirie de' sEcond said...

sa mau komen lambat2 hehehe.
bagus dG, cpt dpt kawan baru..nda la tlampau boring n sedih2 tinggal di situ hehe..
take care~

~ ReD ~ said...

hoh! si kuning memang comel..nak suh ur mama anta kat sis laa...haha

Latest Entry : GengBlogger Gathering, Here We Come!


Pengakuan Terbuka : Aku Curang Pada Kekasihku!

♥dG♥ said...

si tedi> nnt sy sms kucing sy ehh? HEHEHE

rin>iya~ tQ kak! ^^ tp rndu jua sma rmh tau. HUHU

red> wah. xbleh~ kna post tmpt sy jgk! HEHEHE